Satu ketika dahulu aku jatuh cinta dan masih lg mencintainya :)

I LOVE BREASTFEEDING!



I LOVE BABYWEARING!



Baru-baru ni jatuh cinta plak pada CD

I LOVE CLOTHDIAPERING!



Lepas tu jatuh cinta plak dengan CP & PL, apa tu CP & PL? CP tu cloth pad, PL plak pantyliner. Di sebabkan baru je jatuh cinta maka tak ada la gambar CP&PL aku.

Di sebabkan itulah aku try masuk THEHONEYBUNCH FINAL GIVEAWAY | Naturally Motherhood Giveaway tak boleh tahan tengok hadiah-hadiahnya kalau menang, antaranya CD, CP, PL, Pillow Book dan banyak lagi. Nak tengok hadiah-hadiahnya bolehlah klik kat SINI

Dibawah ni senarai sponsor hadiah, meh kita ramai-ramai lawat

Maybel's Closet,
Sweet n Cozy,
Mama Sewbulous Shoppe,
Muhammad's Playtime,
Chago Mago,
Deana Design,
Crystal Princess Cottage,
Blu Cotton and last but not least
TheHoneybunch Marketplace



"Dunia ibu buat diriku bermula saat mengandung kemudian melahirkan anak-anak yang putih suci dan kitalah yang membesarkan serta mendidik sehingga menjadi insan. Janganlah kita berputus asa dan berusahalah sehingga titisan darah terakhir"




4 comments:

Assalam...thanks for joining. Good Luck! :)

Hi, This is very interesting article. Thanks for sharing it.

Good to be here. Now a day, most of the mom are not interested to do it. Surely this blog will create awareness for people those who are not interested to feed.

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)